pizza con zucchini, cipolle, pomodori e speck!

pizza con zucchini, cipolle, pomodori e speck!

#regen no problem #pizza uit de pizzajolly #buitenoven in de #tuin maakt het in #augustus nog #zomer ! #nu #bestellen ! #snel aan de slag.

Zondag met lekkere pizza en heel veel regen!

Het is maar weer eens bewezen. Een heerlijke pizza uit de houtgestookte pizzajolly oven maakt zelfs van de meest druilerige dag van het jaar een feestje.

Vandaag, zondag 28 augustus was er weer een geslaagde demodag bij PIZZAJOLLY. De gasten die van heinde en ver kwamen, hadden helaas deze keer niet echt mooi weer. Toch kon men, ondanks de vele regenbuien, genieten van vers gebakken houtoven pizza en een lekker glas Italiaanse wijn.

 

PIZZAJOLLY de zomer gaat het hele jaar door!

Omdat de Pizzajolly houtoven gewoon in de regen kan blijven staan, is een fikse regenbui geen probleem. Zolang je zelf maar droog staat gaat het pizza bakken gewoon door.Het leuke is dat de gasten vaak verbaasd zijn over de snelheid waarmee de pizza's gebakken worden. Al na 1 tot 2 minuten bakken komt de pizza dampend de hete oven uit. 

Enkele veel gehoorde uitspraken op de demodag: "leuk om de pizzajolly pizzaoven nu eens in het echt te zien", 'hij is groter dan ik dacht", "de foto's van de website zijn mooi maar in het echt is de oven nog leuker dan ik dacht". "Ik heb ook naar andere ovens gekeken, maar deze is echt top", "ik ben enthousiast geworden","het is een schatje", "wat een super lekkere pizza". "Nu weet ik gezien heb hoe het gaat wil ik dat ook zelf gaan doen!".

 

Nu is het zo, dat de PIZZAJOLLY oven inderdaad erg leuk is. Wij zijn er zelf dan ook erg enthousiast over en dat laten wij onze gasten graag zien. Met een demodag juist ook op deze natte zomer zondag, maken wij duidelijk dat de PIZZAJOLLY pizzaoven echt het hele jaar door te gebruiken is. Bij de oven sta je lekker warm en doordat de oven makkelijk te verplaatsen is kun je ook met minder mooi weer overal bakken. Bennissimo! 

 

Deze zomer nog een pizzaoven aanschaffen? Nog even lekker nazomeren...

Deze zomer nog aan de slag met uw eigen buitenoven? Dat kan, PIZZAJOLLY heeft voldoende ovens op vooraad staan en kan snel leveren. Ook de bijpassende buitenkeuken meubels zijn snel te leveren. Vraag vandaag nog informatie of bestel meteen uw buitenoven.

 

Aanmelden voor een volgende demodag bij PIZZAJOLLY

 

 

©2022  PIZZAJOLLY.NL   HOUTGESTOOKTE PIZZAOVENS VOOR THUIS IN DE TUIN